BALEN!

Deze domeinnaam is weg ...

domeinnaam-weg

Home > domeinnaam weg

geen nood: er is meer

We hebben nog meer domeinnamen voor je. En: je koopt bij ons niet alleen een domeinnaam.

gevonden? Gekocht

Koop direct je domeinnaam bij Media van Morgen en krijg er een artikelplaatsing (of zelfs 2 of 3) bij.

waarom media van morgen?

direct online bestellen

Bestel je domeinnaam, reken direct af en ontvang binnen 1 werkdag je verhuiscode. Omdat je direct betaalt verdwijnt de domeinnaam ook van onze site.

artikelplaatsing cadeau

Krijg 1 of zelfs meer artikelplaatsingen cadeau bij je domeinnaam. Goed voor je backlinkprofiel en dus je vindbaarheid in de zoekmachines.

extra artikelplaatsing

Wil je er nog een artikelplaatsing bij? Geen probleem, die koop je samen met je domeinnaam. Of koop extra plaatsingen na aanschaf van je domeinnaam.

hulp bij je vindbaarheid

Van oorsprong zijn wij SEO-specialisten; we helpen je dan ook graag om de vindbaarheid van je nieuwe of bestaande website te verbeteren.

veelgestelde vragen (faq)

Je krijgt binnen 1 werkdag je verhuiscode. Zodra wij jouw betaling hebben ontvangen gaan we zo snel mogelijk aan de slag. Zo kun je zelfs binnen een uur al je verhuiscode binnenkrijgen. Omdat we niet alleen met de bestellingen bezig zijn, kan het zijn dat het enkele uren duurt. Binnen 1 werkdag is ons tot nu toe altijd gelukt.

Betalen doe je online via Mollie, waarbij je de keuze hebt uit iDeal, Bancontact en nog enkele gangbare betaalmethodes. 

Het aantal artikelplaatsingen dat je krijgt is gebaseerd op de verkoopprijs van de domeinnaam. Als een domeinnaam in de aanbieding is (we doen weleens tijdelijke aanbiedingen), krijg je nog steeds het aantal plaatsingen dat bij de oorspronkelijke prijs hoort.

Je artikel moet wel echt nuttig zijn, er zijn al genoeg websites met artikelen die zonde van je tijd zijn. Mede daarom hebben we zo duidelijk mogelijke aanleverspecificaties en voorwaarden opgesteld.

Ja, plaatsing van hetzelfde artikel op meerdere platformen is geen enkel probleem. Houd wel rekening met de insteek en of dat ook echt op die platformen past. Zo heeft zakenweek.nl een zakelijke insteek en is kidsnieuws.nl gericht op ouders en hun kinderen. Daar past dus niet zomaar ieder artikel op.

VRAGEN?

Heb je toch nog vragen, stuur dan een e-mail naar info@mediavanmorgen.nl.
Of neem hieronder contact op.