OVER ONS

Bij Media van Morgen koop je meer dan alleen een domeinnaam. Letterlijk.

shared-banner

Media van morgen

Als specialisten in het verbeteren van de vindbaarheid van websites komen we al jaren veel aanbieders van domeinnamen tegen die absurd hoge prijzen vragen. De domeinnamen worden aangeboden tegen bedragen die niet in verhouding staan met de werkelijke waarde van een domeinnaam.

Daarom vind je bij Media van Morgen domeinnamen tegen reële prijzen, en krijg je bij je domeinnaam een plaatsing van een informatief artikel met een backlink naar jouw (nieuwe) domeinnaam. Zo werk je gelijk aan je SEO en investeer je dus niet alleen maar in de aanschaf van een domeinnaam.

Hoe lang?

De drijvende kracht achter Media van Morgen is sinds 2012 actief in online marketing.
Media van Morgen is in 2021 van start gegaan als platform voor domeinnamen.

Waarom?

Media van Morgen is ontstaan als reactie op aanbieders die domeinnamen aanbieden voor prijzen die puur gebaseerd zijn op emotie. Die gaan uit van het principe “Wat is een domeinnaam jou waard?”

Visie

Met Media van Morgen doen we meer dan alleen een domeinnaam verkopen. Je krijgt er de plaatsing van een artikel met backlink bij en je kunt kiezen voor diverse extra’s.

ezgif.com-gif-maker

Succes resultaten

Voor elk wat wils!

0

Domeinnamen verkocht

0

Domeinnamen in beheer

0

Bemiddelingen

Waarom vragen aanbieders torenhoge prijzen voor een domeinnaam? Dat is wat wij ons afvroegen en de enige verklaring die wij hiervoor konden vinden is dat ze erop gokken dat er op een gegeven moment een geïnteresseerde komt die zo’n bedrag ervoor over heeft. 

En of je het ervoor over hebt, ligt dan aan een aantal factoren:

 1. Is er werkelijk waarde aan een domeinnaam te koppelen, bijvoorbeeld vanwege het backlinkprofiel?
 2. Vind je een domeinnaam interessant omdat die mooi of lekker kort is? Dit is een puur emotionele reden.
 3. Heb je het budget voor de aanschaf beschikbaar?

Zelfs over de waarde op basis van het backlinkprofiel kun je discussiëren, een domein waar helemaal geen backlinks naartoe liggen is in basis waard wat jij ervoor over hebt. Dan kom je bij punt 2. Weet dat “mooi” ook een persoonlijke kwestie is. Kort kan handig zijn, maar is dat een bepaald bedrag waard? Die waarde is dus een emotionele waarde en zolang je dat beseft is dat ook prima. 

Bij Media van Morgen vinden we dat de waarde van een domeinnaam zonder enige backlinks echt maximaal € 250,- is. Domeinnaamaanbieders die honderden of zelfs duizenden euro’s vragen, zijn er zelf vaak maximaal enkele tientjes aan kwijt geweest en maken dus dikke winst. Daar gaan wij niet in mee en we geven je zelfs meer dan een domeinnaam.

Meer dan alleen een domeinnaam

Backlinks zijn een krachtig signaal voor zoekmachines. Wil je vindbaar zijn, dan helpen backlinks daar bewezen bij. Maar hoe kom je dan aan die backlinks, zeker als je net je website lanceert? Is dat nu toch een mooi voordeel van een domeinnaam van Media van Morgen: bij de aankoop van je domeinnaam krijg je ook een plaatsing van een artikel op een van onze online platformen.*

*En wil je meer artikelen plaatsen? Dan koop je er voordelig extra plaatsingen bij: als klant van Media van Morgen krijg je een speciale prijs voor plaatsingen bij (of na) aanschaf van je domeinnaam. Dat maakt ons echt Media van Morgen.

NB: de eerste platformen komen volgens planning vanaf december 2021 online. Op dit moment staan de volgende platformen in de steigers:

 • zakenweek.nl
 • nieuwsbalie.nl
 • zozowoonidee.nl
 • woonwerkkoerier.nl
 • hoewerktmarketing.nl

In 2022 volgen onder andere:

 • bewustindebuurt.nl
 • grandemagazine.nl
 • inwonersnieuws.nl
 • kidsnieuws.nl
 • hollandtips.nl

Meer weten over deze platformen of benieuwd naar een (ander) passend platform voor jouw domein? Neem contact op en we vertellen je graag meer.