Eigenlijk zijn we geen pure domeinnaamverkoper. Met SEO als belangrijkste basis werken we sinds 2021 aan informatieve online platformen. Op dit moment staan de eerste platformen online en staan er nog enkele in de startblokken.

Gratis artikelplaatsing bij domeinnaam, plus …

Koop je een domeinnaam bij Media van Morgen, dan krijg je daar een of meerdere gratis artikelplaatsingen op een van onze online platformen bij. En hoewel we nog niet alle platformen online hebben, helpen we jou natuurlijk graag aan de meest passende plaatsing.

De platformen waarop jouw artikel kan verschijnen zijn:

We kiezen er bewust voor om telkens een aantal websites online te zetten terwijl ze nog in ontwikkeling zijn. Zo kunnen we alvast de eerste artikelen plaatsen en daarmee bouwen aan de reputatie van deze domeinen. En natuurlijk backlinks verwerven voor deze websites, zodat ze ook autoriteit opbouwen. Zonder content komen die backlinks er natuurlijk niet.

En verder hebben we een aantal platformen voor de erotiekbranche klaarstaan. Spannend! 😉

Grote kans dat hierboven al een domeinnaam zit waar jij een passend artikel op kwijt kan. En als dat dus niet het geval is, adviseren we je over de andere mogelijkheden of blijft jouw gratis artikelplaatsing geldig tot we een platform lanceren dat wel bij jou past.

En er is meer

We hebben nóg wat voor je: je artikel wordt doorgeplaatst op een van onze provincieplatformen. Je krijgt dus 1 extra artikelplaatsing gratis. Naast de artikelplaatsing op een van bovengenoemde platformen (of de andere die er nog volgen), plaatsen we dat artikel ook op het platform voor “jouw” provincie. Dat is in principe de provincie waar jouw organisatie gevestigd is, of een andere, wanneer jij daar een goede reden voor hebt. We hebben het dan over overgelderland.nl, overlimburg.nl, etc.

Voorwaarden en aanleverspecificaties

Bij artikelplaatsingen gelden meestal voorwaarden en zijn er aanleverspecificaties van toepassing. De volledige voorwaarden en specificaties krijg je na de aankoop van je domeinnaam. Wel vertellen we je nu alvast de belangrijkste punten:

  • We hanteren geen minimum of maximum aantal woorden, (goede) inhoud is het belangrijkst;
  • In een artikel staat 1 link naar je eigen website, plus 1 of 2 andere uitgaande link(s);
  • Je levert een afbeelding aan die we kunnen gebruiken als uitgelichte afbeelding bij het artikel;
  • Je garandeert dat jij het auteursrecht of het recht van publicatie (ook op externe websites) van het door jou aangeleverde materiaal hebt; 
  •  We publiceren het artikel als redactioneel stuk, houd daar rekening mee bij het schrijven.