koop met extra's

Wil je een domeinnaam kopen? Bij Media van Morgen koop je meer dan een domeinnaam. Ontdek de extra's.

Home > KOOP

Informatie over domeinnamen

Wat is de plan van aanpak om uw metrics te verhogen?

Domeinnamen
kopen

Een nieuwe domeinnaam is de start van je online avontuur. Koop je een domeinnaam bij Media van Morgen, dan krijg je die niet alleen voor een nette prijs (wij vragen nooit meer dan 99,- voor een domeinnaam), je krijgt er ook 1 of zelfs meerdere artikelplaatsingen bij.

Plaats een artikel en pak een backlink

Je krijgt een of meerdere plaatsingen van een artikel op een van onze platformen. En in dat artikel mag je een link naar je website opnemen, of dat nu je nieuwe domeinnaam is of een andere website die je hebt of beheert.

backlinks
verkrijgen

Wil je meer artikelen plaatsen, dan koop je er gewoon nog een artikelplaatsing bij. Of 2. Zoveel als je wilt zelfs. Deze plaatsingen zijn en blijven net als de domeinnamenbetaalbaar, zodat je altijd voor een kleine investering je nieuws kwijt kunt en daarmee de autoriteit van je website(s) verhoogt.

Nog meer links? Hebben we ook voor je

Een goed backlinkprofiel bestaat uit een mooi aantal backlinks en vooral ook verschillende soorten backlinks. Van verschillende domeinen ook. Laten we je daar toch ook nog eens aan kunnen helpen … Ontdek wat Media van Morgen nog meer voor je heeft.

Domeinnamen Kopen

Domeinnamen Aanbieden


    [honeypot mvm-970]